Η Samsung είναι ιδιαίτερα περήφανη για την επιτυχία του Galaxy S6, ενώ εργάζεται σκληρά για την κυκλοφορία της αναβάθμισης του σε Android 5.1.1 Lollipop, που φέρνει διορθώσεις και διάφορες ενημερώσεις σε αυτό. Αν και η συσκευή είναι από τις πιο δυνατές ναυαρχίδες, έχει ακόμα μερικά ενοχλητικά προβλήματα.

Το πιο πρόσφατο προβλήματα σχετίζεται με το toggle ενεργοποίησης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, όπου εξαφανίζεται μυστηριωδώς από τις γρήγορες ρυθμίσεις. Έτσι, όσοι κάτοχοι του Galaxy S6 αντιμετωπίζουν το θέμα αυτό, πρέπει να πάνε στο Mobile Data από τις Ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσουν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Ακόμη κι αν καθαρίσουν την μνήμη cache, ή κάνουν επανεκκίνηση της συσκευής, η εναλλαγή δεν επιστρέφει στις γρήγορες ρυθμίσεις.

galaxy-toggle-s6

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία σίγουρη μέθοδος για να διορθωθεί αυτό, ούτε κάποια εξήγηση από τη Samsung. Ας ελπίσουμε πως η αναβάθμιση σε Android 5.1.1 Lollipop θα το διορθώσει.

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν 5 μερες το επαθα και γω,πηρα κατευθειαν στην samsung και μου ειπαν οτι το γνωριζουν και θα διορθωθει συντομα με ενημερωση….Με ρωτησε και τον παροχο μου του ειπα cosmote και μου ειπε οτι εχει θεμα με τα galaxy s6 και s6 edge!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ