Οι μέρες περνούν και οι διαρροές για το Galaxy S6 γίνονται όλο και περισσότερες. Η σημερινή πληροφορία έρχεται από το ινδικό Zauba, που κατέγραψε την εισαγωγή δύο εκδόσεων της συσκευής στην χώρα, για δοκιμή και αξιολόγηση. Οι συσκευές φέρουν κωδική ονομασία SM-G920 και διαθέτουν 5 ίντσες οθόνη.

galaxy-s6-5inch

Το Galaxy S6 λοιπόν, σύμφωνα με το Zauba, θα είναι μικρότερο από τον προκάτοχο του. Το Galaxy S5 να υπενθυμίσουμε πως είναι στις 5,1 ίντσες, θα ήταν αρκετά ασυνήθιστο ο διάδοχος του να ανακοινωθεί με 5 ίντσες, έστω και για 0,1 ίντσα διαφορά. Ωστόσο, από παλιότερες διαρροές ξέρουμε πως η ανάλυση του θα είναι QHD.

Η συσκευή, αναμένεται να ανακοινωθεί με τον οκταπύρηνο Exynos 7420 για επεξεργαστή, 3GB μνήμης RAM και 20MP κάμερα. Πριν λίγες μέρες, το είδαμε να διαρρέει μέσα σε θήκη της Spigen, που μας αποκάλυψε την πίσω κάμερα και την τοποθέτηση του αισθητήρα καρδιακών παλμών. Ακόμη, φημολογείται πως η Samsung θα χρησιμοποιήσει μεταλλικό περίβλημα, σαν αυτό που είδαμε στο Galaxy Alpha.

Θα έχουμε όλες τις πληροφορίες για το Galaxy S6, στην επίσημη ανακοίνωση του τον Μάρτιο, στην παρουσίαση που θα πραγματοποιήσει η Samsung, στα πλαίσιο του MWC .

Ευχαριστούμε τον Μιχάλη για το tip!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.