Μόλις χθες σας είπαμε ότι οι εκδόσεις του LG G Pad 8,3 και HTC One Google Play Edition αναβαθμίστηκαν σε Android 4.4.2 την Παρασκευή που μας πέρασε. Το Android 4.4.2 έρχεται με αρκετές αλλαγές. Βλέπουμε ότι η Google έχει αφαιρέσει το App Ops και έχει διορθώσει κάποια bugs. Το App Ops έδινε τον έλεγχο στο χρήστη να ορίζει τι υπηρεσίες θα χρησιμοποιούν οι εφαρμογές που εγκαθιστούμε και η Google βγήκε και είπε ότι κατά λάθος το είχαν ενσωματώσει το λειτουργικό.

google-galaxy-s4

Στο κυρίως θέμα μας. Όσοι είστε κάτοχοι ενός Samsung Galaxy S4 GPE ή αλλιώς GT-i9505G, θα πάρετε σύντομα την αναβάθμιση σε Android 4.4.2 καθώς ξεκίνησε και γι’αυτή την συσκευή με software version KOT49H.S0001.131204 μέσω OTA update.

u4a3yhuj

Η αναβάθμιση σε Android 4.4.2 είναι μόλις 57.4MB οπότε αν κατέχετε την εν λόγο συσκευή έχετε το νου σας στο Notification bar για κάποια ειδοποίηση για update. Αν παρ’όλα αυτά είστε κάπως βιαστικός και την θέλετε τώρα υπάρχει και στο XDA Developers.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.