Απέχουμε περίπου 6 μήνες από την ανακοίνωση της σειράς Samsung Galaxy S24, με τις πληροφορίες να θέλουν να φθάνουν είτε σε εκδόσεις με Exynos είτε σε εκδόσεις Snapdragon. Ωστόσο, μια σημαντική αναβάθμιση έρχεται στην κάμερα της συσκευής

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ice Universe, το Galaxy S24 Ultra θα καταφθάσει με μια αναβαθμισμένη telephoto κάμερα. Πιο συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιήσει μια 50MP telephoto με 3x optical zoom. Πρόκειται για πέντε φορές την ανάλυση της 3x telephoto που συναντάμε στο Galaxy S23 Ultra, ενώ και ο αισθητήρας αναμένεται να είναι σημαντικά μεγαλύτερος.

Όπως καταλαμβάνουμε, ένας μεγαλύτερος αισθητήρας θα βελτιώσει τις δυνατότητες του smartphone στη φωτογραφία και την ποιότητα του video. Το Galaxy S24 Ultra, με την αναβαθμισμένη zoom κάμερα, θα παρέχει καλύτερες φωτογραφίες και video όχι μόνο σε 3x αλλά μέχρι και 9x.

Η Samsung αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια 200MP ISOCELL HP2 κάμερα και μικρές βελτιώσεις στην 10x telephoto.

Enhanced Safe Browsing: Σημαντική προειδοποίηση για 1.8 δισεκατομμύρια χρήστες του Gmail

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.