Η αλήθεια είναι πως τόσο τα Exynos όσο και τα Snapdragon Galaxy S22 Ultra, έχουν παραπλήσσιες επιδόσεις, όχι όμως ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Και αυτό γίνεται πιο έντονο στη φωτογραφία, όπου η Exynos και η Snapdragon έκδοση δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα.

Όπως σημειώνει το sammobile, το processign της φωτογραφίας μας στο S22 Ultra είναι σημαντικά διαφορετικό από τον Exynos 2200 σε σχέση με τον Snapdragon 8 Gen 1. Παρά το γεγονός δηλαδή ότι έχουν το ίδιο hardware κάμερας, δεν παράγουν τις ίδιες φωτογραφίες. Άλλες φορές καλύτερο είναι το Exynos άλλες το Snapdragon.

Σε ορισμένες περιπτώσεις zoom cropping, το Exynos Galaxy S22 Ultra δεν παράγει εξίσου καλά αποτελέσματα σε σχέση με την Snapdragon έκδοση, καθώς χαρακτηρίζεται από περισσότερο θόρυβο και μεγαλύτερη απώλεια λεπτομέρειας. Σε άλλες περιπτώσεις πάλι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Ανεξάρτητα από το chipset, το Galaxy S22 Ultra προσφέρει μια 108MP κάμερα, με laser autofocus, PDAF και OIS, μια 12MP ultra wide, μια των 10MP telephoto με OIS και PDAF και 3x optical zoom και μια 10MP periscope με PDAF, OIS και 10x optical zoom. Η selfie από την μεριά της είναι των 40MP, ενώ το Exprert RAW app θα σε βοηθήσει στη λήψη καλύτερων φωτογραφιών με πλήθος manual ρυθμίσεων.

Και οι δυο εκδόσεις παρουσιάζουν κορυφαίες επιδόσεις ως προς την κάμερα, ωστόσο η διαφορά υπάρχει και αναφέρεται άλλωστε και στις δοκιμές του DxOMark.

iPhone 14 Pro Max : Εκτός, το καλύτερο χαρακτηριστικό του S22 Ultra

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.