Κάθε μέρα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note III, και οι φήμες και οι διαρροές έχουν πάρει φωτιά! Μετά τις φωτογραφίες που έδειχναν το μπροστινό μέρος την συσκευής, νέες φωτογραφίες φαίνεται να παρουσιάζουν το εσωτερικό την συσκευής!

Το πρωτότυπο φαίνεται να είναι δοκιμαστική συσκευή που απέχει αρκετά από το τελικό προιόν, και είναι ένας από τους σχεδιασμούς που χρησιμοποιεί η Samsung για να κρύψει το πραγματικό σχέδιο του Galaxy Note III. Μάλιστα ο σχεδιασμός θυμίζει το Galaxy S ΙΙ που η Samsung μας έχει συνηθίσει στα prototypes της. Και σε αυτή τη συσκευή έχουμε Home Button, που σημαίνει πως τα πλήκτρα δεν θα είναι στην οθόνη, ενώ στο πίσω μέρος φαίνεται να υπάρχει υποδοχή για S-Pen. Η πηγή αναφέρει πως υπάρχει και το λογότυπο της Samsung απλά το έχουν κρύψει με αυτοκόλλητο.

Από την φωτογραφία είναι λίγο δύσκολο να κρίνουμε το μέγεθος της οθόνης, φαίνεται όμως να είναι μεταξύ 5.7 έως 6 ίντσες. Άλλωστε δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε αυτά τα πρωτότυπα καθώς η εταιρία βγάζει πολλές διαφορετικές εκδόσεις από αυτά όχι μόνο για να αποφασίσει τον τελικό σχεδιασμό, αλλά και για να μπερδεύει όσους προσπαθούν να “κατασκοπεύσουν”. Όσο πλησιάζει ο καιρός της ανακοίνωσης θα έχουμε όλο και περισσότερες διαρροές και φήμες!

Η συσκευή αναμένεται να έχει επεξεργαστή Exynos 5 Octa 5420 ή Snapdragon 800, 3GB μνήμης RAM. 1080p οθόνη 5.7″ έως 6″, 13MP κάμερα και πιθανότατα οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Θα υποστηρίζει LTE-A και θα έχει Android 4.3 Jelly Bean!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.