Νέα διαρροή φωτογραφιών σχετικά με το Samsung Galaxy Note III, στις οποίες παρουσιάζεται το μπροστινό πάνελ της συσκευής. Αν και δεν παρέχονται διαστάσεις, σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές η οθόνη θα είναι 5.7 ίντσες και το πάνελ που βλέπουμε στις φωτογραφίες φαίνεται να το ταιριάζει σε αυτή τη διάσταση. Ευχάριστη έκπληξη είναι τα πολύ μικρά πλαίσια που παρατηρούμε!

note-3-9

Αν και ο σχεδιασμός μας κάνει για το στυλ της Samsung, οι γωνίες είναι πιο “ευδιάκριτες”, πράγμα που δηλώνει ένα πιο επαγγελματικό design, το οποίο ο Samsung προσπαθούσε να δώσει στην σειρά Note εδώ και καιρό.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην IFA 2013, οπότε και θα λυθούν όλες οι απορίες μας.

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε μεχρι τώρα, το Samsung Galaxy Note III θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 800 ή Exynos 5 Octa, ανάλογα με την χώρα κυκλοφορίας, 3GB RAM και Android 4.3. Φήμες κυκλοφορούν για δυνατότητα εγγραφή βίντεο ανάλυσης 4Κ!

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.