Με το Android 4.3 να έχει κυκλοφορήσει ήδη για Galaxy S3 και Galaxy S4, το επόμενο στη λίστα φαίνεται πως είναι το Galaxy Note II. Το Phablet που έκανε τεράστια επιτυχία και για πολλούς είναι μια από τις κορυφαίες συσκευές της εταιρίας, τον Οκτώβρη μάθαμε πως πούλησε 30 εκ. συσκευές!

galaxy note II

Σύμφωνα με αναφορά που δημοσιεύτηκε εχθές, κέντρα Service της εταιρίας, έλαβαν ήδη την έκδοση του Android 4.3 για να περνάνε στις συσκευές! Η πηγή της είδησης, προσέθεσε και μερικά screenshots από την έκδοση, η οποία φαίνεται πως έχει build number N7100XXUEMJ9 και είναι από την 31η Οκτωβρίου.

 

Η νέα έκδοση, θα φέρει στο Galax Note II τις λειτουργίες από το S-Pen που είδαμε στο Galaxy Note 3, ενώ θα δούμε και αλλαγές στην χρωματική απόδοση της οθόνης, KNOX και υποστήριξη TRIM.

Το ότι η έκδοση πήγε στα κέντρα επισκευών της Samsung σημαίνει πως από στιγμή σε στιγμή θα αρχίσουν να έρχονται αναβαθμίσεις στους χρήστες! Οπότε ανυπόμονοι κάτοχοι του Galaxy Note II, κάντε λιγάκι υπομονή ακόμα, καθώς είμαστε πολύ κοντά!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.