Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τα sensitivity settings του Galaxy Note 9 σου, αν αισθάνεσαι ότι θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη στη νέα σου αγορά. Θα ήταν καλύτερα να τα ενεργοποιήσεις αν χρησιμοποιείς κάποιον screen protector και αυτό γιατί θα χρειαστεί να πατάς πιο έντονα την οθόνη με το δάχτυλό σου αν έχεις εγκαταστήσει τέτοιου είδους προστασία στην οθόνη.

Χρειάζεται ένα και μόνο toggle για να βελτιώσεις το touch sensitivity του Galaxy Note 9 σου. Η βελτίωση, σύμφωνα με το sammobile είναι αισθητή και κάνει τη ζωή σου πολύ ευκολότερη όταν χρησιμοποιείς κάποιον screen protector. Να σημειωθεί, ότι δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις τίποτα, η συσκευή κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές μόνη της.

Προηγουμένως, ήταν γνωστό ως Glove Mode και προοριζόταν να διασφαλίσει ότι η οθόνη ανταποκρινόταν τον ίδιο καλά ακόμη και όταν φορούσες κάποιο γάντι.  Οι καινοτομίες και οι προόδους που σημειώθηκαν στο χώρο των οθονών, έχουν εξαλείψει πλήρως την ανάγκη χρήσης ενός τέτοιου mode. Τα  touch sensitivity settings του Galaxy Note 9 είναι για να βελτιώνουν περισσότερο το sensitivity ώστε να μην υπάρχει lag κατά την είσοδο δεδομένων στην οθόνη, όταν χρησιμοποιείς screen protector.

Άνοιξε την εφαρμογή των ρυθμίσεων και στη συνέχεια πάτα πάνω στο Advanced Menu. 

Βρες την επιλογή Touch sensitivity στο κάτω μέρος της λίστας: Πίεσε πάνω για να πάει το toggle στην άλλη πλευρά και να ενεργοποιηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.