Εχθές είδαμε πως η Samsung θα αποζημιώσει όσους αγόρασαν το Galaxy Note 7, με ένα Galaxy S8. Σήμερα έχουμε επίσημη δήλωση που επιβεβαιώνει εν μέρη την φήμη, όμως όχι όπως ακριβώς θα  μας άρεσε. Σύμφωνα με δήλωση της εταιρίας, όσοι αγόρασαν το Galaxy Note 7 δεν θα πάρουν το S8 ή το Galaxy Note 8 δωρεάν, αλλά με 50% έκπτωση.

samsung-galaxy-note-7-always-on-display-third-party-app-notifications

Η προσφορά θα ισχύει και για όσους γύρισαν πίσω το Galaxy Note 7 και πήραν το Galaxy S7 ή το S7 Edge, αρκεί να έχουν πληρώσουν το 50% της συσκευής.

Εκτός από την έκπτωση στην συσκευή η εταιρία θα δώσει 50% έκπτωση για αλλαγή οθόνης, μέχρι 2 φορές. Το πρόγραμμα δεν θα έχει να κάνει με το ήδη υπάρχον πρόγραμμα αναβάθμισης, οπότε δεν θα υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση στον χρήστη. Το νέο πρόγραμμα της Samsung θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και η εταιρία θα ανακοινώσει σύντομα τον τρόπο που θα γίνεται η δήλωση συμμετοχής, αφού μιλήσει με τους παρόχους. Όσοι αντικατέστησαν την συσκευή τους, με Galaxy S7, μετά τις 11 Οκτωβρίου, θα έχουν και αυτοί δικαίωμα συμμετοχής.

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί για την Κορέα και αν η εταιρία ακολουθήσει την λογική οδό, θα το δούμε και για την υπόλοιπη υφήλιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.