Η Samsung επέλεξε να μην κυκλοφορήσει το νέο Galaxy Note 5 στην Ευρώπη, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει αρκετά σύντομα. Χθες είδαμε να διαρρέει ένα μοντέλο του Note 5 με όνομα N920F στην βάση δεδομένων εισαγωγής της Ινδίας και να εμφανίζεται στην ιστοσελίδα πιστοποιήσεων του Bluetooth SIG.

Samsung Galaxy Note 5

Όλες οι συσκευές της Samsung πριν από το Note 5 που κυκλοφορούσαν επίσημα στην Ευρώπη, είχαν στην κατάληξη του αριθμού μοντέλου το γράμμα F. Έτσι, μια νέα εμφάνιση του μοντέλου SM-N920F στο FCC, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το μοντέλο αυτό θα είναι η ευρωπαϊκή έκδοση του Note 5. Η συσκευή υποβλήθηκε στα τέλη Ιουλίου και έχει γίνει αίτηση απορρήτου για 180 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία του μοντέλου θα μπορούσε να γίνει μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Φυσικά, σύμφωνα με τις χθεσινές πληροφορίες, η κυκλοφορία του μπορεί να γίνει συντομότερα και πιο συγκεκριμένα από τις 28 Αυγούστου. Οι πωλήσεις του Note 5 στην Ασία μέχρι στιγμής πάνε πολύ καλά και υποθέτουμε ότι η Samsung αναθεώρησε την απόφαση της για την κυκλοφορία του στην αγορά της Ευρώπης.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ