Η Samsung δεν έχει δώσει ακόμα στην δημοσιότητα τις ημερομηνίες που θα κυκλοφορήσουν οι αναβαθμίσεις σε Android 6.0 για τις συσκευές της, πόσο μάλλον οι πάροχοι για τις branded συσκευές. Ένας χρήστης όμως από την T-Mobile, πήρε για κάποιο λόγο μια αναβάθμιση από τα νεαρά στάδια της ROM, για το Galaxy Note 5 του.

Screenshot_20151115-170020

Ο Danon Brown, από το XDA Developrs, αναφέρει πως πήρε την αναβάθμιση, όταν γύρισε την συσκευή του σε stock ROM, μέσω του ODIN, αφού είχε περάσει άλλη ROM προηγουμένως.

Από ότι φαίνεται, αντί να πάρει την τελευταία δημόσια έκδοση του λογισμικού, έλαβε την MRA58K.N920TUVU2DOK5 που είναι Marshmallow ROM, κάτι που φαίνεται από το MRA58K, που δείχνει προς το Stock Android 6.0 Marshmallow, που μας έδωσε η Google πριν ένα μήνα.

Η χρήστης ανέβασε αρκετά screenshots από την Marshmallow ROM, όμως οι πιθανότητες να μην είναι πραγματικές είναι αρκετά μεγάλες, αν και κάτι τέτοιο χρειάζεται αρκετό κόπο από τον χρήστη, απλά για να κάνει την πλάκα του.

O Brown είπε πως θα ανεβάσει στο XDA το system dump για να μας αποδείξει την εγκυρότητά του, ενώ θα προσπαθήσει να κάνει extract την ROM για όσους θέλουν να την περάσουν στις συσκευές τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε αυτές τις ενέργειες, οπότε είμαστε εν αναμονή.

UPDATE: Ο χρήστης ανέβασε πριν λίγο φωτογραφία από την συσκευή να ετοιμάζεται να λάβει νέο update από την T-Mobile.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.