Όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 5, τόσο περισσότερες πληροφορίες και διαρροές θα έρχονται στην επιφάνεια, σχετικά με την συσκευή. Εχθές είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής. Σήμερα όμως η συσκευή περνάει από το Geekbench και μας αφήνει το πρώτο του σκορ.

Galaxy Note 5

Στο δημοφιλές Benchmark είδαμε την έκδοση του Note 5 για το δίκτυο της Verizon, σε ένα τεστ που πραγματοποιήθηκε εχθές, 23 Ιουλίου. Βλέπουμε πως η συσκευή έχει για chipset τον Exynos 7420 με 4GB RAM. Τέλος η συσκευή τρέχει Android 5.1.1 Lollipop και σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Benchmark, το Galaxy Note 5 σκόραρε 1418 πόντους στο Single-Core και 4399 πόντους στο Multi-Core.

Galaxy-Note-5-benchmark-geekbench-leak

Νεότερες πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα σήμερα, θέλουν την συσκευή να μην ανακοινώνεται στις 12 Αυγούστου όπως ήθελαν οι πρόσφατες φήμες, αλλά στα τέλη Αυγούστου. Τελικά στις 13 Αυγούστου η εταιρία ακούγεται πως σκοπεύει να παρουσιάσει ένα νέο Smartwatch, με το όνομα Gear A, με στρογγυλή οθόνη.

Δες τα πάντα για το Galaxy Note 5

Πηγή (1) (2)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Νομίζω ότι του s6 το σκορ είναι καλύτερο. Ελπίζω το note5 οπως διεψευσε τις φημες για 12 Αυγουστου,να διαψεύσει τις φήμες κ να έχει SD και κυρίως removable battery για να το πάρουμε κατά τα Χριστούγεννα. Διαφορετικά αλλάζουμε μάρκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ