Οι φήμες για το Samsung Galaxy Note 5 και για το αν θα έχει υποστήριξη για κάρτες microSD είναι πολλές. Προφανώς αυτό έχει ήδη αποφασιστεί από τη Samsung, αφού η συσκευή ανακοινώνεται επίσημα σε μια βδομάδα, ωστόσο σε εμάς αυτή η λεπτομέρεια δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη.

note-5-leaked-press-render

Σχετικά με αυτό το θέμα λοιπόν, μια νέα αναφορά από την Ταϊβάν, ισχυρίζεται ότι η Dual-SIM έκδοση του Note 5 θα έχει την δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου με microSD. Αυτή η δυνατότητα ωστόσο, θα εφαρμοστεί με τον πλέον όλο και πιο δημοφιλή τρόπο, όπου η υποδοχή για την δεύτερη SIM, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θέση για την microSD. Σίγουρα αυτή δεν είναι η καλύτερη λύση εάν θέλετε δύο κάρτες SIM, καθώς δεν θα μπορείτε να βάλετε την microSD σας.

Επίσης, υπάρχει τεράστια πιθανότητα η Dual-SIM έκδοση της συσκευής να γίνει διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένες αγορές και η χώρα μας αν κρίνουμε από τα προηγούμενα χρόνια, δεν θα είναι μία από αυτές τις αγορές.

Βέβαια, όπως και να ΄χει όλα αυτά παραμένουν φήμες και ίσως μια διαρροή φωτογραφίας να ήταν πιο πιστευτή, αλλά η καλύτερη επιλογή είναι να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση στις 13 Αυγούστου.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ