Η Samsung αύριο θα ανέβει στην σκηνή του νέου Unpack Event που διοργανώνει και θα μας ανακοινώσει τα Galaxy S6 Edge Plus και το Galaxy Note 5. Έχουμε ακούσει αρκετές φήμες γύρω από τις συσκευές, αλλά πολύ λίγα σχετικά με την αυτονομία τους. Η σημερινή φήμη έρχεται από τον evleaks, που μας αναφέρει την χωρητικότητα, αλλά και το γεγονός πως η μπαταρία του Note 5 θα είναι ίδια με αυτή του Galaxy S6 Edge+. 

Samsung Galaxy Note 5 render

Στο θέμα της χωρητικότητας, ο διάσημος leaker, μας αναφέρει πως θα δούμε μπαταρίες 3.000mAh, οι οποίες θα προσφέρουν 21 ώρες ομιλίας, αλλά και 336 ώρες αναμονής.  Αυτό είναι πισωγύρισμα σε σχέση με το Galaxy Note 4, που είχε μπαταρία 3220mAh, αλλά ελπίζουμε να δούμε τα κόλπα της Samsung που είδαμε και στο Galaxy S6, όπου με μικρότερη μπαταρία σε σχέησ με το Galaxy S5, κατάφεραν να βγάλουν μεγαλύτερη αυτονομία. Αυτό οφείλεται στην οθόνη και στο chipset, που πιθανότατα θα είναι από την Samsung και φαίνεται πως θα είναι αρκετά αποδοτικά σε θέματα κατανάλωσης ενέργειας.

Πως σας φαίνεται η μπαταρία και η αυτονομία του Galaxy Note 5 και του Galaxy S6 Edge+; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ