Οι φήμες για το Samsung Galaxy Note 5 έχουν πάρει φωτιά, με την συσκευή να ετοιμάζεται να ανακοινωθεί επίσημα. Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει πως η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 12 Αυγούστου, αλλά σήμερα μια νέα πληροφορία μας ενημερώνει πως θα δούμε την συσκευή στις 13 Αυγούστου, στην Νέα Υόρκη. Ο λόγος που η ανακοίνωση θα γίνει νωρίτερα είναι το προβάδισμα που θέλει να έχει η εταιρία απέναντι στο iPhone 6s και το iPhone 6s Plus. Η νέα φήμη θέλει την εταιρία να αφήνει την παράδοση που το θέλει να ανακοινώνεται στην IFA και να το ανακοινώνει 20 μέρες νωρίτερα.

Galaxy Note 5

Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια από το κοινό για τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge ήταν σχετικά με την έλλειψη θύρας microSD και αφαιρούμενης μπαταρίας. Η αφαιρούμενη μπαταρία φαίνεται να είναι παρελθόν για την σειρά Note, αφού οι φήμες θέλουν το Note 5 θα έχει μπαταρία 4,100mAh, οπότε πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε δεύτερη μπαταρία. Το θέμα της microSD όμως παραμένει ανοιχτό για το Galaxy Note 5.

Στο θέμα της κάμερας, οι πληροφορίες θέλουν το Galaxy Note 5 να έχει την ίδια κάμερα με το Galaxy S6, πράγμα που σημαίνει πως θα έχουμε 16MP βασική κάμερα και 5MP εμπρόσθια για τις selfies μας και τις βίντεο κλήσεις μας. Στο θέμα τις RAM η φήμη θέλει να έχουμε 3GB στην συσκευή και όχι τα 4GB που ακούγαμε μέχρι τώρα.

Δεν ξέρουμε αν είναι σοφή κίνηση για την Samsung να προβεί στο πρώτο μισό του Αυγούστου, καθώς είναι ακόμα καλοκαιρινές διακοπές για ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού ανά τον κόσμο, πράγμα που σημαίνει πως αρκετοί δεν θα μάθουν καν πως ανακοινώθηκε. Το σίγουρο είναι όμως πως η συσκευή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ