Την τελευταία περίοδο κυκλοφορούν έντονα φήμες για την κυκλοφορία ενός πιο οικονομικού Galaxy Note 3, που θα λανσαριστεί σαν Galaxy Note 3 Lite. Σήμερα, νέες πληροφορίες είδαν τον φως της δημοσιότητας, καθώς μαθαίνουμε πως η συσκευή θα έχει 5.7 ίντσες οθόνη και μικρότερη κάμερα που θα φτάνει τα 8MP.

galaxy note 3 lite

Η εταιρία ξεκίνησε σήμερα την παραγωγή του, με στόχο να φτάσει το 1.5 εκ Galaxy Note 3 Lite, μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου. Η Samsung σκοπεύει να πετύχει το 30% των πωλήσεων του Galaxy Note 3, το οποίο έσπασε το φράγμα των 10 εκ συσκευών μέσα σε 2 μήνες. Η συσκευή απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα Phablet σαν το Note 3 αλλά η τιμή του δεν τους επιτρέπει την αγορά του.

Η οθόνη αναμένεται να είναι LCD και όχι Full HD AMOLED που είναι πιο ακριβή. Όπως και το Note 3 η συσκευή θα έχει αλουμινένιο πλέγμα στην οθόνη, που εισάγει η LG και η Samsung σαν τεχνολογία και είναι αρκετά πιο φθηνή.

Το Galaxy Note 3 Lite θα ανακοινωθεί πιθανότατα στην MWC 2014, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, δίνοντας στο Note 3 αρκετό χρόνο ώστε να μην του ρίξει τις πωλήσεις.

Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα, ένα φθηνότερο Galaxy Note 3;

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.