Η Samsung ετοιμάζεται σιγά σιγά για την ανακοίνωση του διαδόχου του Galaxy Mega 5.8 και Galaxy Mega 6.3 της περυσινής χρονιάς, φέρνοντας στο φως μια νέα συσκευή με το όνομα Galaxy Mega 2. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για αυτήν την συσκευή, απλά τώρα ξέρουμε πως θα είναι.

Samsung-Galaxy-Mega-2

Το Mega 2 εμφανίστηκε στην Κίνα με αριθμό μοντέλου SM-G7508Q και υποστηρίζει όλα τα TD-LTE δίκτυα της χώρας κάτι που μας δείχνει πως η Samsung Κίνας θα το ανακοινώσει σύντομα. Παρόλα αυτά και η παγκόσμια έκδοση θα είναι παρόμοια με το SM-G7508Q.

Samsung-Galaxy-Mega-2s

Τα χαρακτηριστικά που αναμένουμε να δούμε θα είναι μια οθόνη 5,9 ιντσών και συγκεκριμένα 5,98 με ανάλυση 720×1280 pixels, που ίσως η Samsung θα την διαφημίσει σαν συσκευή με 6 ίντσες. Έχοντας ένα όνομα σαν αυτό, το Galaxy Mega 2 θα είναι προφανώς μια μεγάλη συσκευή με τις μετρήσεις να δείχνουν 163.6 x 84.9 x 8.6 mm !

Το Mega 2 θα έρθει εξοπλισμένο με έναν 64bit Qualcomm Snapdragon 410 χρονισμένο στα 1.2GHz και 2GB Ram αλλά και αποθηκευτικό χώρο στα 8GB με υποστήριξη microSD . Άλλα χαρακτηριστικά του θα είναι μια 5mp μπροστινή κάμερα και μια 13mp για πίσω με flash !Samsung-Galaxy-Mega-2ss

Tον προηγούμενο μήνα μια συσκευή με όνομα Galaxy Mega 2 SM-G750A πέρασε από FCC, έτσι περιμένουμε την Samsung να κυκλοφορήσει το γιγάντιο αυτό smartphone και στην Αμερική. Δεν ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης αλλά προβλέπουμε να είναι πολύ σύντομα ! Θα σας ενημερώσουμε για ό,τι καινούριο μάθουμε !

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.