Η Samsung Αγγλίας σε ένα σχόλιο στο twitter απάντησε πως το Galaxy K Zoom, δεν θα αναβαθμιστεί δυστυχώς σε Android Lollipop. Η συσκευή ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του περασμένου έτους και κυκλοφόρησε μερικούς μήνες αργότερα κι από τότε τρέχει Android 4.4.2 KitKat.

galaxy K Zoom

Η εταιρεία στην απάντηση της δεν έδωσε καμία εξήγηση για τον λόγο που ακυρώνει την αναβάθμιση της συσκευής, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις όλες οι εταιρείες συνηθίζουν να λένε πως η αναβάθμιση λόγο τους ξεπερασμένου hardware της συσκευής θα δημιουργούσε προβλήματα και δεν θα υπήρχε ομαλή εμπειρία χρήσεως.

Να υπενθυμίσουμε πως το Galaxy K Zoom φοράει τον εξαπύρηνο Exynos 5 στα 1.7GHz με 2GB RAM. Η οθόνη του είναι στις 4,8 ίντσες με ανάλυση 1280x720p και διαθέτει μια εντυπωσιακή κάμερα στα 20.7MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και 10x οπτικό zoom.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.