Η φωτογραφία των smartphones συσκευών έχει εξελιχθεί δραματικά το τελευταίο διάστημα, με εταιρείες όπως η Apple και η Samsung να προσπαθούν συνεχώς να μείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Τον περασμένο Ιούλιο, η εταιρεία είχε λανσάρει το Galaxy Enhance X app σε beta και η αλήθεια είναι ότι η αρχική ανακοίνωση είχε προκαλέσει κάποια σύγχυση ως προς τη συμβατότητα των συσκευών. Το εν λόγω photo editing tool της Samsung ενσωματώνει τεχνητή νοημοσύνη για να αφαιρέσει ατέλειες από τις φωτογραφίες αλλά ακόμη και να βελτιώσει την ποιότητα των HDR φωτογραφιών.

Η εταιρεία είχε διαθέσει την εφαρμογή για τους χρήστες του Galaxy S23 μόλις τον προηγούμενα μήνα, με τα σχέδια της εταιρείας να είναι να το κυκλοφορήσει σε μεσαίου κόστους συσκευές όπως η σειρά Galaxy A και τα περσινά Galaxy S22 series.

Ειδικότερα, ένας moderator της Samsung αποκάλυψε επίσημα ότι είναι θέμα χρόνου η άφιξη του Galaxy Enhance-X app στo Samsung Galaxy S22 Ultra σε περίπου 2-3 εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που η σειρά Galaxy S23 έλαβε πρόσβαση στη  beta έκδοση μόλις τον προηγούμενο μήνα, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι οι χρήστες του Galaxy S22 Ultra θα αποκτήσουν πρόσβαση στην ίδια beta έκδοση χωρίς να γίνεται λόγος για το χρονοδιάγραμμα της stable έκδοσης.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Galaxy Store εδώ αν και μόνο συμβατή μόνο με τη σειρά Galaxy S23. Ορισμένα editing εργαλεία αυτού του app είναι παρόμοια με εκείνα που προσφέρονται από το stock Gallery app σε Samsung smartphones. Ωστόσο, το Galaxy Enhance-X προσφέρει πλήθος περισσότερων υλοποιήσεων για την επεξεργασία των φωτογραφιών και την ριζική αναμόρφωσή τους με μια απλή πίεση.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.