Επίσημα πλέον η Galaxy AI έρχεται σήμερα σε παλαιότερες συσκευές της Samsung και φέρνει λειτουργείς τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές. Οι κάτοχοι των συσκευών που θα αναβαθμιστούν θα πάρουν όλα τα καλούδια που είχαν τα Galaxy S24, με μερικές πολύ δυνατές προσθήκες όπως το Circle to Search και φυσικά την Generative Edit στην επεξεργασία φωτογραφιών.

Δυνατή λειτουργία είναι και το Live Translate, που όμως δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά. Αν όμως το έχετε με τα αγγλικά, θα μπορείτε να μιλήσετε με άλλους χρήστες που μιλάνε κάποια άλλη γλώσσα, έχοντας την συσκευή σαν διερμηνέα, αφού θα μεταφράζει τα πάντα ζωντανά.

Η αναβάθμιση θα έρθει στα Galaxy S23 series (S23, S23 Plus, S23 Ultra), Galaxy S23 FE, τα τελευταία αναδιπλούμενα Galaxy Z Fold 5 and Z Flip 5, και τα  Galaxy Tab S9 series (S9, S9 Plus, S9 Ultra). Όπως πάντα, η διάθεση της αναβάθμισης θα γίνει σε κύματα, οπότε αν δεν την δείτε σήμερα, σίγουρα θα σας έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες!

Ο χάρτης που παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο τους δορυφόρους internet του Starlink

Η νέα αναβάθμιση είναι μέρος του OneUI 6.1, που θα φέρει και βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα και bug fixes.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι μπορώ να το επιβεβαιώσω. Σήμερα το μεσημέρι το S23 ULTRA πήρε το 6.1!
    Το μέγεθος του ήταν 3110GB, αρκετά μεγάλο οφείλω να ομολογήσω;;
    Εμφανέστατη η αλλαγή στο πόσο ομαλότερο το λειτουργικό. Αμέσως καταλαβαίνεις τι διαφορά πραγματικά.
    Φυσικά εμφανέστατη είναι και η προσθήκη των AI δυνατοτήτων, που δεν κόψανε κάνε τελικά. Μόνο το Photo Ambient Wallpaper ακόμα παραμένει αποκλειστικά στο S24!

    Γενικά μια φανταστική αναβάθμιση για τα S23………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.