Οι φήμες και οι διαρροές για το Samsung Galaxy A8 έχουν πάρει πραγματικά φωτιά τον τελευταίο καιρό, με την ποσότητα των πληροφοριών που συγκεντρώνεται για την συσκευή, να αυξάνεται καθημερινά με φωτογραφίες, πιστοποιήσεις για τα χαρακτηριστικά του, ακόμη και ένα hands-on βίντεο. Ως εκ τούτου, έχουμε μάθει ότι το νέο 5.7-ιντσών μεταλλικό phablet θα έχει μόλις 5,9 χιλιοστά πάχος, καθιστώντας το λεπτότερο smartphone της Samsung μέχρι σήμερα.

Samsung-Galaxy-A8-leaked-images

Παρόλα αυτά, τα χαρακτηριστικά του Galaxy Α8 υπόσχονται μια κάμερα στα 16MP, το οποίο είναι κάπως πρόβλημα, καθώς ο 16MP αισθητήρας IMX240 της Sony, αλλά και ο ISOCELL της Samsung που χρησιμοποιείται στο Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, έχουν αρκετά μεγάλο πάχος για να χωρέσουν μέσα σε ένα τόσο μικρό σώμα. Προφανώς, κάποια τροποποίηση έχει γίνει και σήμερα νέες πληροφορίες έχουν ρίξει φως στο τι έκανε ο κορεατικός κολοσσός για να κόψει κάποια χιλιοστά.

isocell-sensor-camera-thin2

Πηγές από την βιομηχανία, ισχυρίζονται ότι το Galaxy Α8 θα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα ISOCELL, αλλά ελαφρώς υποβαθμισμένο. Η νέα μονάδα, με αριθμό μοντέλου LSI3P3, έχει μειωμένο μέγεθος pixel κατά 1.0 μm. Αυτό τον καθιστά 23% λεπτότερο από την προαναφερθείσα μονάδα της Sony, με το πάχος του να είναι μόλις 5 χιλιοστά, δηλαδή ακριβώς το μέγεθος που χρειάζεται για να χωρέσει μέσα στο Galaxy Α8. Η τροποποίηση αυτή είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υποβαθμίσει την ποιότητα της κάμερας, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πραγματικά σίγουροι μέχρι να δοκιμάσουμε την συσκευή.

Κρίνοντας πάντως από τις φήμες που εντείνονται μέρα με τη μέρα, η ανακοίνωση της συσκευής φαίνεται πως θα γίνει πολύ σύντομα.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi Mi 5: Θα κυκλοφορήσει με Snapdragon 820 και 4GB RAM τον Νοέμβριο (;)
Επόμενο άρθροMeizu MX5: Δείτε τα πρώτα δείγματα από την κάμερα του
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ