Τον Μάρτιο που μας πέρασε, είδαμε την Samsung να κατοχυρώνει τα ονόματα Galaxy A6, Galaxy A8 και Galaxy A9 και καταλάβαμε πως η εταιρεία σκοπεύει να συνεχίσει να ασχολείται με την σειρά Galaxy A. Επίσης, πρόσφατα διέρρευσαν και τα χαρακτηριστικά του Galaxy A8, που στην αρχή φαινόταν πως θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα, αλλά τελικά αναμένεται να φτάσει και σε διάφορε άλλες αγορές της Ασίας και της Ευρώπης. Σήμερα, διέρρευσαν και οι πρώτες φωτογραφίες της εν λόγο συσκευής και θυμίζει πολύ το Galaxy S6.

Το Galaxy A8 λέγεται πως θα έρθει με οθόνη 5,7 ιντσών Super Amoled και να φοράει τον Snapdragon 615 με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό, επεκτάσιμο με microSD. Από θέμα κάμερας, η συσκευή θα διαθέτει μια στα 16MP στο πίσω μέρος και μια 5MP μπροστά. Επιπλέον, η μπαταρία του αναμένεται στα 3050mAh, θα υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα και θα ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την διαθεσιμότητα και την τιμή του και η Samsung δεν έχει αποκαλύψει την ημερομηνία ανακοίνωσης.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ