Με τρία ultra high end smartphones, ένα ζευγάρι noise cancelling ακουστικών και δυο ασύρματους φορτιστές που αναμένεται να δούμε στο επίσημο λανσάρισμα της Samsung αύριο, δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία επιλέγει τη σημερινή ημέρα να αποκαλύψει το mid-range handset της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αποκαλύπτει σήμερα επισήμως το Samsung Galaxy A32 5G, Βέβαια, δεν πρόκειται για μια καθώς πρέπει αποκάλυψη, καθώς η ανακοίνωση όλη και όλη είναι ένα επίσημο infographic που αναφέρεται στα χαρακτηριστικά της συσκευής, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Με μια  HD+ Infinity-V display και ανάλυση που αγγίζει τα 1600 x 720 pixels, καθώς και σαρωτή αποτυπωμάτων στο πλάι, η εν λόγω πρόταση της Samsung θα είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο οικονομικά 5G smartphones που έχει διαθέσει η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Η Samsung αναμένεται να ενσωματώσει έναν Mediatek Dimensity 720 SoC αντί για τον Snapdragon 765, ή 750 ή 690, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τα κόστη χαμηλά. Όλα αυτά σε συνδυασμό με 4, 6, 8GB RAM θα το καταστήσουν μια δυνατή και ιδιαίτερα προσιτή 5G πρόταση.

Το Galaxy A32 5G θα εξοπλιστεί με μεγάλη 5.000 mAh μπαταρία και 15w φόρτιση. Εκείνο που μας εντυπωσίασε είναι το σύστημα κάμερας, ιδίως ως προς το design του. Διαθέτει μια κύρια των 48MP, μια των 8MP ultrawide, μια των 5MP macro και μια των 2MP depth.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.