Σήμερα είδαμε αρχικά την πρώτη φωτογραφία του Samsung Galaxy A7 2017, μέσα από φωτογραφία που θα χρησιμοποιηθεί για πρόσκληση σε events. Λίγο αργότερα ήρθαν και φωτογραφίες από τα Galaxy A3 2017 και Galaxy A5 2017, μαζί με την χωρητικότητα της μπαταρίας τους, που είναι 3300mAh και 3500mAh αντίστοιχα.

Σχετικά με το Galaxy A7 2017, το περιμένουμε με 5.7 ίντσες Super AMOLED οθόνη, ανάλυσης 1080p. Το μεγαλύτερο μέγεθος της συσκευής σε σχέση με τον προκάτοχό του,  συμβαίνει πιθανότατα λόγο της μεγαλύτερης μπαταρίας που είναι πλέον 3.500mAh. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Exynos 7880, μαζί με 3GB RAM και 32GB/64GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD. Οι εμπρόσθια, αλλά και η οπίσθια κάμερα θα είναι 16MP, με την βασική κάμερα να έχει φακό διαφράγματος f/1.9.

Στην συσκευή έχουμε USB Type-C θύρα και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Διαβάζουμε επίσης πως θα έχει πιστοποίηση IP68, κάτι που σημαίνει πως είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό.

Η φωτογραφία της συσκευής έρχεται από διαρροή της πρόσκλησης που θα στείλει η εταιρία σε περσικές περιοχές. Εμφανισιακά θυμίζει πολύ το Galaxy S7, οπότε περιμένουμε να δούμε και την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής για να δούμε περισσότερα.

Η πηγή της είδησης υπόσχεται περισσότερες φωτογραφίες από την πραγματική συσκευή πολύ σύντομα. Κρίνοντας από την ημερομηνία που εμφανίζεται στην συσκευή, πιθανότατα να δούμε τις συσκευές να ανακοινώνονται στις 2 Ιανουαρίου.

Μείνετε συντονισμένοι για να δούμε παρέα περισσότερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.