Πριν από μερικές ημέρες, μια μεγάλη μερίδα χρηστών άρχισε να εκφράζει παράπονα για την γρήγορη εξάντληση των μπαταριών μετά την εγκατάσταση του iOS 15.4. Συνήθως, όπως σημειώνει το phonearena.com, η Apple δεν επιβεβαιώνει τέτοια προβλήματα, αλλά πρόσφατα απάντησε σε χρήστες που διαμαρτύρονταν για το θέμα στο Twitter.

Σύμφωνα με το screenshot, η εταιρεία αναφέρει ότι είναι φυσιολογικό οι εφαρμογές να προκαλούν γρήγορη εξάντληση για ως και 48 ώρες μετά από ένα update. Και τους καλεί να επικοινωνήσουν ξανά μαζί τους αν το πρόβλημα επιμείνει.

Σε κάθε περίπτωση η Apple προτείνει τα εξής γενικά: Τη μείωση της φωτεινότητας της οθόνης ή την ενεργοποίηση του auto-brightness για την επέκταση της αυτονομίας. Επιπροσθέτως, το Wi-Fi χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια από τα δίκτυα κινητής, επομένως πρέπει να το επιλέγεις όταν μπορείς. Τέλος, υπάρχει και το Low Power Mode, όπου όταν ενεργοποιηθεί, η οθόνη μειώνει τη φωτεινότητα αυτόματα, ορισμένα system animations απενεργοποιούνται, ενώ τα emails δεν θα φορτώνουν στο background, αν και μπορείς να προβείς στη διενέργεια κλήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.