Από εχθές κυκλοφορεί η φήμη πως ετοιμάζεται η κυκλοφορία ιπτάμενων skateboards, σαν αυτά που είδαμε στο Back to the Future ΙΙ.

Δυστυχώς θα πρέπει να σας προσγειώσουμε και να σας πούμε πως τα  βίντεο και η ιστοσελίδα των «επιστημόνων», είναι κατασκευή του Funny Or Die. Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο να είναι πραγματικότητα.

1903019_498496960255864_73906657_n

Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από αυτό (και καλά), είναι η HUVr και ισχυρίζεται πως έχει φτιάξει μια πραγματική έκδοση του hoverboard από το Back to the Future. Φυσικά αυτό είναι άλλο ένα σκετσάκι του Funny Or Die, και δεν είναι περίεργο. Άλλωστε στο παρελθόν, το δημοφιλές site έχει γυρίσει αρκετά βίντεο με γνωστούς ηθοποιούς.

huvr_bttf

Οπότε το μόνο μέρος που θα βρούμε hoverboards είναι στα όνειρά μας. Λέτε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε αντιβαρύτητα σε 30 χρόνια από τώρα;

Μέχρι τότε δείτε το απίστευτα δημοφιλές βίντεο μαζί με το συνοδευτικό του και το απόσπασμα από την ταινία!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.