Μπες στο booking.com/6visaeurope, κάνε κράτηση με κωδικό VISABKNG και κέρδισε έκπτωση έως και 6% στο αγαπημένο σου κατάλυμα πληρώνοντας με την payzy Visa κάρτα σου!

 1. Η προσφορά ισχύει από 1 Οκτωβρίου 2023 έως 31 Δεκεμβρίου 2024 για κρατήσεις που θα γίνουν αποκλειστικά μέσω της σελίδας booking.com/6visaeurope και με τη χρήση χρεωστικών καρτών Visa της Payzy. Απέκτησε δωρεάν κάρτα εδώ
 2. Η προσφορά κυμαίνεται από 3% έως και 6% ανάλογα με την συνολική αξία της συναλλαγής της κράτησης.
 3. Οι πελάτες που επιλέγουν “Πληρωμή στο κατάλυμα” δεν θα είναι δικαιούχοι της προσφοράς.
 4. Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να συμπληρωθεί στον διαφημιστικό banner προκειμένου να ξεκλειδωθεί η προσφορά.
 5. Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να συμπληρωθεί κατά την ώρα της κράτησης καθώς δεν έχει αναδρομική ισχύ η συμπλήρωση μετά την επιβεβαίωση της κράτησης.
 6. Οι πελάτες για να είναι δικαιούχοι της προσφοράς πρέπει να επιλέξουν μεταξύ των καταλυμάτων με το πράσινο σήμα που φέρουν την ένδειξη “Κερδίστε X€”.
 7. Μόνο οι κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της σελίδας που αναφέρεται στον όρο 1 συμμετέχουν στην προσφορά.
 8. Οι κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της εφαρμογής Booking.com ή απευθείας μέσω της ιστοσελίδας Booking.com δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 9. Οι ακυρωμένες κρατήσεις και οι κρατήσεις που δεν εμφανίζονται δεν συμμετέχουν.
 10. Οι φόροι και άλλες επιβαρύνσεις και χρεώσεις ενδέχεται να μην λαμβάνονται υπόψη στον υπολογισμό της τελικής έκπτωσης. Η τελική έκπτωση είναι υποκείμενη στις συναλλαγματικές ισοτιμίες.
 11. Τα καταλύματα που δεν δέχονται κάρτες Visa ως μέσο πληρωμής αλλά μόνο μετρητά ή τα καταλύματα που δεν φέρουν το σήμα “Κέρδισε Χ€” δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 12. Η προσφορά υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις της Booking.com. Σε περίπτωση αμφισβήτησης, η απόφαση της Booking.com και της Visa είναι οριστική.
 13. Όλες οι προϋποθέσεις της προσφοράς πρέπει να πληρούνται κατά την ώρα της κράτησης και δεν θα επιτρέπονται αξιώσεις εκ των υστέρων.
 14. Αυτοί οι όροι πρέπει να διαβαστούν μαζί με τους πλήρεις όρους χρήσης εδώ και εδώ και οποιουσδήποτε άλλους όρους ισχύουν για το ταξίδι του πελάτη. Σε περίπτωση αντιφάσεων ή ασυνέπειας σχετικά με το περιεχόμενο αυτών των περιληπτικών όρων χρήσης, τότε οι πλήρεις όροι χρήσης (εφόσον επιτρέπεται από τον νόμο) θα ισχύουν, θα επικρατούν και θα είναι καταλυτικοί. Για ερωτήσεις και απορίες σχετικά με την προσφορά, ο πελάτης μπορεί να καλέσει την Εξυπηρέτηση Πελατών της Booking.com στο www.booking.com/content/contact-us.html

Οδηγίες λήψης προσφοράς

Για να επωφεληθεί ο πελάτης της προσφοράς, μπορεί να επισκεφθεί τη σελίδα booking.com/6visaeurope και να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

 • Χρήση του κωδικού πρόσβασης στο διαφημιστικό banner: VISABKNG. Εγγραφή στο Payzy εδώ
 • Εγγραφή ή σύνδεση στο λογαριασμό Booking.com. Ο χρήστης πρέπει να είναι συνδεδεμένος για να λάβει το όφελος.
 • Αναζήτηση της διαμονής και των ημερομηνιών ταξιδιού.
 • Επιλογή της προτιμώμενης διαμονής μεταξύ αυτών με το πράσινο σήμα που φέρουν την ένδειξη “Κερδίστε X€” και τον τύπο δωματίου. Ο πελάτης βλέπει την τιμή και την εκτιμώμενη αξία του ποσού της προσφοράς στο σημείο «Σύνοψη τιμής» ως αυτόματη μείωση της τιμής.
 • Επιλογή του σημείου «Πληρωμή Τώρα» ή «Πληρωμή Αργότερα στο Booking.com» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
 • Χρήση της χρεωστικής κάρτας Visa για την πληρωμή.
 • Αφού ολοκληρωθεί η κράτηση, ο πελάτης λαμβάνει επιβεβαίωση μέσω email όπου εμφανίζεται το ποσό της ανταμοιβής που εφαρμόστηκε στο κόστος της διαμονής .

Αν δεν έχεις λογαριασμό Payzy κάνε εγγραφή εδώ και απέκτησε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την Payzy άυλη κάρτα Visa.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.