Η Apple θα καταργήσει το μοντέλο mini που θα δώσει τη θέση του στο βασικό και θα μετονομάσει το κάποτε βασικό μοντέλο σε Max. Οπότε, περιμένουμε μία άνοδο στην τιμή των iPhone 14, σε σύγκριση με τους προκατόχους τους – μόνο και μόνο από το όνομα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα επερχόμενα smartphones της Apple θα είναι φθηνότερα από ότι έλεγαν οι πρώτες αναφορές. Συγκεκριμένα, θα είναι τελικά 50 δολάρια φθηνότερα από τις τιμές που είχαν αναφερθεί παλαιότερα.

Το mini, που ήταν το μικρότερο μοντέλο της σειράς iPhone 13 είχε τιμή εκκίνησης τα 699 δολάρια, αλλά δεν θα υπάρχει στη σειρά iPhone 14. Όμως, όπως είπαμε θα δώσει τη θέση του στο βασικό, το οποίο σύμφωνα με τους αναλυτές θα κοστίζει 799 δολάρια.

Αυτό μας δείχνει μία αύξηση στην τιμή κατά 100 δολάρια. Αναλογικά με τις αλλαγές στο μέγεθος και τα λοιπά, θα μπορούσαμε να τη δεχθούμε. Ακόμη καλύτερη μοιάζει η διαφορά των 50 δολαρίων. Νεότερη αναφορά λέει ότι η τιμή θα είναι στα 749 δολάρια.

Το iPhone 13 γίνεται 14 Pro και η τιμή από τα 799 δολάρια πάει στα 849 δολάρια (899 δολάρια για τους αναλυτές). Τα Pro και Pro Max παραμένουν με τις τιμές να πηγαίνουν από τα 999 και 1.099 δολάρια στα 1.049 και 1.149 δολάρια (+50 δολάρια για τους αναλυτές).

Η αύξηση τις τιμής στα Pro μοντέλα είναι ιδιαίτερα μικρή, ειδικά αν αναλογιστούμε τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει γνωστές. Περιμένουμε των A16 Bionic, LPDDR5 RAM, 120Hz LTPO οθόνες με AOD, νέο σύστημα Face ID, 48MP κύρια με 8K, νέες ultrawide, και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.