Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα καταστήματα μέχρι το Σάββατο υπάρχει προσφορά στην οποία δίνουν κάρτα SIM με απεριόριστα data για έναν ολόκληρο χρόνο με μόλις 60 ευρώ μια φορά. Το αναφέρουν στο lagonika.gr και η προσφορά είναι μέχρι το Σάββατο επομένως αν ενδιαφέρεσαι θα πρέπει να κινηθείς άμεσα.

Να σημειώσουμε ότι όπως επισημαίνουν η Frog έχει 13 ευρώ ελάχιστη ανανέωση και στο κάνει φραγή στο τρίμηνο οπότε θα πρέπει να βάλεις και καμιά κάρτα ανανέωσης. Για όσους δεν γνωρίζουν η Frog Mobile είναι καρτοκινητή τηλεφωνία που ανήκει στη Cosmote, με πλήθος πακέτων ομιλίας, SMS και GB.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει καμιά διαφορά ως προς το σήμα σε σχέση με τη Cosmote. Είναι το ίδιο ακριβώς δίκτυο. Εκεί που πιάνει η Cosmote θα πιάνει και η Frog Mobile. Στην ουσία για 1 χρόνο έχεις ένα πολύ δυνατό καρτοκινητό με απεριόριστα data κάθε μήνα που αυτή τη στιγμή, εκτός και αν κάνουμε τόσο σοβαρό λάθος, δεν προσφέρει κανένας.

Η προσφορά ισχύει μόνο με φυσική παρουσία στα καταστήματα Frog στην Αθήνα (Σταδίου 51, Ομόνοια) και στη Θεσσαλονίκη (Χαλκέων 21 και Ιουστινιανού 23, Αριστοτέλους).

Update: Σχόλια στο internet τονίζουν ότι δεν χρειάζεται ανανέωση. Μια φορά δίνεις 60 μόνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω Frog, αν κάνεις ανανέωση στα καταστήματα της Cosmote, η ελάχιστη αξία ανανέωσης είναι 8€, 13€ είναι αν θέλεις διαδικτυακά..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.