Το Freetube είναι ένας δωρεάν open source client για το Youtube που υπόσχεται καλύτερη λειτουργικότητα από την desktop έκδοση του Youtube και βελτιωμένη ασφάλεια. Η δωρεάν εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Windows, Linux και Mac συσκευές.

freetube

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του FreeTube είναι πως δεν έχει διαφημίσεις, δεν προβαίνει στο tracking σου, ενώ μπορείς να ακολουθήσεις κανάλια χωρίς να έχεις λογαριασμό. Μπορείς να εισάγεις τις συνδρομές σου από το Youtube, ενώ έχει πλήθος ρυθμίσεων για να το φέρεις στα μέτρα σου.

To Autoplay υποστηρίζεται αλλά μπορεί να απενεργοποιηθεί. Υπάρχουν επιλογές για την αποθήκευση και το κατέβασμα των βίντεο για το διαμοιρασμό τους όπως και για το video format. Μπορείς να αλλάξεις την ανάλυση, να χρησιμοποιήσεις το picture in picture mode και να ενεργοποιήσεις υποτίτλους.

Μπορείς να το βρεις εδώ και να το κατεβάσεις

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το FreeTube είναι Ελεύθερο Λογισμικό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, να μελετήσουμε, να μοιραστούμε και να το βελτιώσουμε όπως επιθυμούμε. Ειδικότερα, μπορούμε να το αναδιανείμουμε ή/και να το τροποποιήσουμε σύμφωνα με τους όρους του εγγράφου. Γενική δημόσια άδεια GNU που δημοσιεύεται από το Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού.tunnel rush

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.