Εάν χρησιμοποιείτε το γνωστό Free Download Manager, ίσως έχετε παρατηρήσει τελευταία ότι το πρόγραμμα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη βίντεο από το YouTube. Δυστυχώς, δεν είστε ο μόνος που αντιμετωπίζει το πρόβλημα, ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και επηρεάζει όλους τους χρήστες.

free download manager

Ορισμένοι χρήστες, αφού ανακάλυψαν την έλλειψη επιλογής για τη λήψη βίντεο από το YouTube, άνοιξαν διάφορα θέματα στην επίσημη κοινότητα υποστήριξης FDM. Ένας προγραμματιστής της ομάδας FDM, απάντησε στο θέμα λέγοντας, ότι οι λήψεις από το YouTube δεν είναι πλέον διαθέσιμες στο πρόγραμμα. Διευκρίνισε επίσης ότι η ομάδα συζητά το θέμα με τη Google προκειμένου να βρεθεί λύση.

Όταν οι χρήστες τον ρώτησαν για περισσότερες λεπτομέρειες, ο προγραμματιστής είπε ότι ο FDM έλαβε claim από την Google και έπρεπε να “απενεργοποιήσουν την σχετική επιλογή μέχρι να λυθεί το θέμα. Μάλλον, κάποιο θέμα με τα δικαιώματα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν πλήθος εναλλακτικών λύσεων όπως τα YouTube-DL, yt-dlp, youtube-dl-gui, XDM, IDM, FireDM (πρώην PyIDM)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.