Εάν το όνομα Nolan Bushnell δεν σας λέει κάτι τότε ίσως θα έπρεπε. Είναι ένας από τους βετεράνους στο τομέα της τεχνολογίας, και ο ιδρυτής της Atari. Ο εν λόγο κύριος λοιπόν, το 1974 είχε προσλάβει τον 19 ετών τότε, Steve Jobs, σαν προγραμματιστή, με μισθό 5 δολάρια την ώρα.

tim-cook-speaking

Η γνώμη του για τον τωρινό CEO, Tim Cook;

Είναι ο τύπος που χρειάζεται για να κρατήσει μια εταιρεία σε σταθερή πορεία. Αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται κάποιος με περισσότερη πυγμή.

Χρησιμοποιώ προϊόντα Apple και είμαι οπαδός του brand. Τελευταία όμως άρχισα να χρησιμοποιώ συσκευές με το λειτουργικό της Google.

Ο Bushnell έβγαλε πρόσφατα ένα νέο βιβλίο με τίτλο “Finding the Next Steve Jobs: How to Find, Keep and Nurture Talent.” Ο Bushnell βλέπει τον Cook σαν ένα συντηρητικό χαρτογιακά.

Ο Cook πιθανόν να νομίζει ότι είναι καινοτόμος, όμως στη πραγματικότητα είναι πολύ προβλέψιμος. Μπόρεσαν και έφτιαξαν ένα νέο, φθηνότερο, iPhone. Αναμενόμενο από ένα τύπο σαν αυτόν.

Όσον αφορά τους Steve Jobs και Steve Wozniak, ο ιδρυτής της Atari είπε ότι είχαν φοβερό πάθος για αυτό που έκαναν!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.