Το αρχικό iPhone της Apple είχε σημαντική επίδραση στο design ανταγωνιστικών smartphones. Πριν την αποκάλυψη του handset με οθόνη αφής, τον Ιανουάριο του 2007, τα smartphones είχαν φυσικά πληκτρολόγια και οι χρήστες έπρεπε να πιέσουν πληκτρολόγια, να πιέσουν πλήκτρα και πολλά άλλα.

Οι εικόνες που ακολουθούν παρακάτω, δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, την επίδραση των Apple handsets στα Android smartphones πριν και μετά την παρουσίαση του iPhone. Η Apple χρησιμοποίησε τις ίδιες φωτογραφίες στη δικαστική διαμάχη της εναντίον της Samsung για να αποδείξει, ότι τα Samsung Galaxy S και τα άλλα μοντέλα, παραβίαζαν πατέντες της.

Το iPhone X δεν ήταν το πρώτο smartphone που χρησιμοποιούσε εγκοπή. Η τιμή αυτή πάει στο Sharp Aquos S2, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τρεις ημέρες πριν το Essential Phone. Αλλά εκείνα τα μοντέλα, δεν χρησιμοποιούσαν το είδος της εγκοπής που χρησιμοποιούσε το iPhone X. Και όπως μπορείς να δεις από τις φωτογραφίες, η εγκοπή του iPhone X κατέληξε σε πολλές Android συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.