Τα gaming smartphones είναι μία ειδική κατηγορία στην οποία έχουν επεκταθεί λίγες εταιρείες. Το πρώτο τηλέφωνο του είδους ήταν το Razer Phone που κυκλοφόρησε το 2017. Η εταιρεία έβγαλε το 2018 το Phone 2, αλλά δεν διέθεσε ποτέ στην αγορά το Razer Phone 3.

Για αυτό το gaming smartphone έχουν κυκλοφορήσει αρκετές πληροφορίες, που όμως οι περισσότερες βασίζονται σε φήμες. Πολύ λίγα είναι τα επιβεβαιωμένα leaks, και αυτά σίγουρα δεν θα ισχύουν τόσους μήνες μετά.

Μπορεί να έχει περάσει καιρός, αλλά οι οπαδοί δεν ξεχνούν. Ο χρήστης του Twitter @Boby25846908 δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του Razer Phone 3 και αναφέρει ότι είναι ένα από τα αρχικά πρωτότυπα του gaming smartphone.

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για αυθεντικές φωτογραφίες που δείχνουν το original Razer Phone 3, αλλά ο Editor-in-Chief του XDA Developers, Mishaal Rahman, επιβεβαίωσε ότι οι εικόνες κάνουν τον γύρω του Telegram και κανείς δεν γνωρίζει την προέλευση τους.

Ίσως τελικά η Razer δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδια της για επέκταση στην αγορά των smartphones. Ενδεχομένως κάνει ένα διάλειμμα σχεδιάζοντας τη δυναμική επιστροφή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.