Γνωρίζουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις πολυαναμενόμενες συσκευές της Samsung στη σειρά Galaxy Μ. Σήμερα, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Galaxy M20, μέσω της πρώτης πραγματικής φωτογραφίας της συσκευής. Πρόκειται για μια η οποία αποκαλύπτει μέρος της μπροστινής πλευράς του smartphone στην οποία βλέπουμε το bezel της κορυφής της οθόνης μαζί με την Infinity V εγκοπή που θα ενσωματώνει.

Όσον αφορά το bezel στο κάτω μέρος της συσκευής, θα είναι πιο λεπτό σε σχέση με αυτό που συναντάμε στο Galaxy Note 9  Μια ακόμη φωτογραφία που ακολουθεί παρακάτω μας δείχνει την μπροστινή πλευρά της συσκευής στο σύνολό της.

Στο πίσω μέρος, ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει διπλή κάμερα των 13 + 5MP, ενώ ο σαρωτής θα υπάρχει επίσης στο πίσω μέρος. Θα διαθέτει την μεγαλύτερη μπαταρία που έχει ενσωματώσει η Samsung μέχρι σήμερα, των 5.000 mAh. Έχει οθόνη των 6.13 ιντσών, και στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε τον  Exynos 7904 SoC με 3GB RAM και 32/64GB storage.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.