Περιμένουμε η θυγατρική της Huawei να παρουσιάσει το Honor 30 σε περίπου δύο εβδομάδες, και συγκεκριμένο το event είναι προγραμματισμένο για τις 15 Απριλίου.

Παλαιότερα είχε αναφερθεί ότι το smartphone θα έχει αισθητήρα Sony IMX7xx στα 50MP, και σήμερα το GSMArena δημοσίευσε μία φωτογραφία που επιβεβαιώνει αυτό το στοιχείο.

Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα στενό ορθογώνιο module καμερών, το οποίο διαθέτει τέσσερις αισθητήρες. Μία από τις κάμερες είναι περισκοπική και στη δεξιά στήλη υπάρχει μόνο ένας αισθητήρας με το LED flash.

Το label στο module αποκαλύπτει ότι το Honor 30 θα έχει Octa PD και ότι στο module θα υπάρχει μία Sony IMX700 στα 50MP. Σύμφωνα με το GSMArena, αυτός ο custom αισθητήρας θα είναι ο μεγαλύτερος που έχει κυκλοφορήσει.

Πέρα από τις κάμερες, η φωτογραφία δείχνει το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου στη δεξιά μεριά του smartphone και το μικρόφωνο στο πάνω μέρος. Δίπλα από το μικρόφωνο φαίνεται ότι θα υπάρχει IR Blaster ή κλασική θύρα ακουστικών. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι IR Blaster, διότι αρχικά μοιάζει με γυαλιστερή επιφάνεια και όχι με θύρα, και δεύτερον το Honor 20 δεν είχε θύρα ακουστικών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.