Μήπως θυμάσαι το τελευταίο feature phone που είχες πριν πάρεις ένα smartphone; Και η αλήθεια είναι, ότι από τότε που θα αγόρασες ένα smartphone, ποτέ δεν θα σκεφθείς ξανά να επιστρέψεις σε ένα feature phone. Τι θα έλεγες όμως αν αγόραζες μια συσκευή εξοπλισμένη με Android; Το 9to5goolge δημοσίευσε μια φωτογραφία σήμερα, που έλαβε από ανώνυμη πηγή. Η εικόνα παρουσιάζει μια συσκευή η οποία δείχνει να τρέχει το Android λειτουργικό σύστημα. Το τηλέφωνο δεν χρησιμοποιεί touchscreen για την πλοήγηση και βασίζεται σε ένα d pad, number keys και άλλα πλήκτρα.

Η πηγή μάλιστα αναφέρει, ότι το handset δημιούργηθηκε από τη Nokia. Στην οθόνη βλέπουμε να παρουσιάζεται ένα εικονίδιο μικροφώνου. Αν και πράγματι είναι ένα εικονίδιο της Google, δεν γνωρίζουμε αν θα χρησιμοποιηθεί για requests στην Google Assistant ή για να υποβάλλετε ερωτήσεις στο Google Search. Ορισμένα εικονίδια, μπορείτε να δείτε και στο κάτω μέρος της οθόνης, για την camera, τον Google Browser και το Youtube.

Στο πάνω μέρος της οθόνης, από το κέντρο και στην δεξιά γωνία, είναι η status bar που δείχνει την κατάσταση του δικτύου (4G στη συγκεκριμένη περίπτωση), την ένδειξη της μπαταρίας και την ώρα. Στο κάτω μέρος, υπάρχουν τρεις επιλογές, Alert, Select, Settings. Η πρώτη επιλογή, ίσως χρησιμοποιηθεί αντί του pull down notification shade για τη λήψη ειδοποιήσεων και alerts.

Το Android είχε αναπτυχθεί αρχικά για feature phones, όπως ισχυρίζονται πολλοί, αλλά όταν η Apple αποκάλυψε το αρχικό iPhone το 2007, οι developers γρήγορα άλλαξαν μονοπάτι και μετέτρεψαν το Android σε ένα λειτουργικό σύστημα για touchscreen smartphone. Δεν γνωρίζουμε πότε ένα τέτοιο τηλεφωνο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Χωρίς να χρειαστεί να τροφοδοτήσει μια μεγάλη οθόνη αφής, η διάρκεια της μπαταρίας θα είναι εξαιρετική, ακόμη και με πολύ μικρότερη χωρητικότητα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.