Φαίνεται ότι η δημοφιλής πράσινη εφαρμογή streaming μουσικής, το Spotify, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στα Google Pixel 8 Pro. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ένας χρήστης της εν λόγω συσκευής.

Σύμφωνα με τον χρήστη, το Spotify κατανάλωσε το 38% της μπαταρίας ενός καινούργιου Pixel 8 Pro με μόλις 4 λεπτά ενεργής χρήσης και 4 ώρες και 44 λεπτά λειτουργίας στο παρασκήνιο.

Google Pixel 8 Pro Spotify

Το πράγμα γίνεται ακόμη χειρότερο. Ο κάτοχος του Google Pixel 8 Pro άκουγε μουσική και podcasts για δύο μόνο ώρες, μετά έκλεισε την εφαρμογή του Spotify, η οποία όμως συνέχισε να καταναλώνει τη μπαταρία της συσκευής.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το Pixel 8 Pro ζεστάθηκε και παρέμενε ζεστό στη αφή για αρκετές ώρες. Τονίζει ότι μόνο μόλις απαγόρευσε στο Spotify να τρέχει στο παρασκήνιο λύθηκε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης και κατανάλωσης της μπαταρίας.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, κάτοχοι άλλων συσκευών σχολίασαν τη δική τους εμπειρία. Ένας λέει πως το Audible στο Pixel 3a καταναλώνει πολύ πιο λίγη μπαταρία από το Spotify. Βέβαια, μιλάμε για διαφορετικής φύσης εφαρμογές, άλλο τα audiobook, άλλο η μουσική.

Τελικά, μετά από παράπονα και άλλου χρήστη Google Pixel 8 Pro, ένας διαχειριστής του Spotify πρότεινε την καθαρή επανεγκατάσταση της εφαρμογής, γιατί μπορεί κάποιο αρχείο στην cache να δημιουργεί το πρόβλημα. Γνωστή λύση σε πολλά προβλήματα. Ωστόσο, θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας κρατάμε ενήμερους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.