Οι fans του “Forza Horizon 2” θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν rewards κάθε μήνα από προηγούμενα “Forza” παιχνίδια. Το “Forza Horizon 2” launch trailer μας προετοιμάζει για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 30 Σεπτεμβρίου.

ChevyCamaro-WM-CarReveal-Week7-ForzaHorizon2-jpg

H Turn 10 Studios, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους fans που έχουν παραμείνει πιστοί στα παιχνίδια “Forza” όλα αυτά τα χρόνια, ανακοίνωσε ότι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αρκετά “Forza Horizon 2” αυτοκίνητα μέσω του Forza Rewards, το πρόγραμμα επιβράβευσης όπου οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν in-game περιεχόμενο, παίζοντας απλά παιχνίδια “Forza”.

Είτε έχουν προφίλ του έμπειρου, πιστού “Forza” είτε του οδηγού που παίζει πρώτη φορά, όλοι οι παίκτες του “Forza” θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν πέντε in-game οχήματα στο “Forza Horizon 2” γκαράζ τους από την πρώτη κιόλας φορά που θα συνδεθούν στο παιχνίδι. Τα πέντε αυτά in-game (όχι DLC) αυτοκίνητα περιλαμβάνουν τα μοντέλα 2011 BMW 1 Series M Coupe, 2013 Viper GTS, 2015 Lamborghini Huracán LP 610-4, 2014 Local Motors Rally Fighter, και το 2013 McLaren P1.

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν να κερδίζουν Forza Rewards πρακτικά από την ώρα που θα ξεκινήσουν να παίζουν ένα παιχνίδι “Forza”. Είτε θέλουν να προσθέσουν καινούργια οχήματα στο γκαράζ τους , είτε να κρατήσουν τους in-game πόντους τους και να τους χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν εκείνοι , κάθε μήνα οι fans του “Forza” θα έχουν πάντα να περιμένουν κάτι καινούργιο.

Ξεκινώντας από το “Forza Motorsport 2” στο Xbox 360, συνεχίζοντας με το “Forza Motorsport 5” και τώρα με το “Forza Horizon 2” στο Xbox One, οι παίκτες κερδίζουν αυτόματα πόντους κάνοντας κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις. Στο “Forza Motorsport 5,”, για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να κερδίζουν πόντους με βάση τον αριθμό αυτοκινήτων που έχουν, τον αριθμό μιλίων που έχουν κάνει στο παιχνίδι, και πολλά άλλα.

 JaguarXKRS-WM-CarReveal-Week7-ForzaHorizon2-jpg

Όσο περισσότερους πόντους κερδίζουν οι παίκτες, τόσο υψηλότερο θα είναι και το Rewards Tier Level, το οποίο καθορίζει τα βραβεία τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους παίκτες στην αρχή κάθε μήνα. Όσο υψηλότερο είναι το Rewards Tier Level, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το βραβείο που θα λαμβάνουν κάθε μήνα.

Το να κερδίζει κάποιος δωρεάν in-game περιεχόμενο κάθε μήνα είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Την πρώτη φορά που οι παίκτες θα συνδεθούν στο “Forza Horizon 2,” θα κερδίζουν ένα μοναδικό δώρο μέσω του Forza Rewards. Το δώρο-όχημα θα εξαρτηθεί από το τρέχον Forza Rewards Tier Level, ενώ θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον στο Tier 2 για να κερδίσουν ένα βραβείο.

Παρακάτω θα βρείτε την κατανομή των βραβείων με βάση το Rewards Tier Level:

 

Tier Level Όχημα
2 2011 BMW 1 Series M Coupe
3 2013 Viper GTS
4 2015 Lamborghini Huracán LP 610-4
5 2014 Local Motors Rally Fighter
6 2013 McLaren P1

 

Με το που συνδεθείτε στο παιχνίδι, θα λάβετε ένα ειδικό μήνυμα στο “Forza Horizon 2” και θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε αυτά τα απίστευτα οχήματα στο γκαράζ του “Forza Horizon 2”. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας ότι τα Tier Rewards είναι αθροιστικά. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που βρίσκεστε στο Rewards Tier Level 3 την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε στο Horizon 2, θα κερδίσετε και το 2011 BMW 1 Series M Coupe και το 2013 Viper GTS. Εάν το έχετε τερματίσει και βρίσκεστε στο Rewards Tier Level at Tier 6, θα λάβετε και τα πέντε από τα bonus αυτοκίνητα.

Λίγες εβδομάδες πριν το επίσημο λανσάρισμα του “Forza Horizon 2,” οι fans έχουν ακόμη λίγο χρόνο να αυξήσουν το Rewards Tier Level έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ότι λαμβάνουν το καλύτερο βραβείο που μπορούν. Για να πάρετε μια εικόνα της προόδου των παικτών που συμμετέχουν στα παιχνίδια “Forza” και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Forza Rewards, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://rewards.forzamotorsport.net.

Το “Forza Horizon 2” Launch Trailer είναι τώρα διαθέσιμο

Η Turn 10 Studios και η Playground Games, πέρα από την ανακοίνωση που έκαναν σχετικά με τα Forza Rewards, κυκλοφόρησαν και το σχετικό launch trailer, το οποίο κόβει την ανάσα, αποτυπώνοντας την εξωπραγματική εμπειρία world racing καθώς και τις απίστευτες δυνατότητες ταχύτητας, το μοναδικό στυλ και την ατελείωτη δράση που θα μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες.

 

Επιπλέον, το launch trailer The “Forza Horizon 2” αναδεικνύει το πανέμορφο σκηνικό που εξελίσσεται στη Νότιο Ευρώπη, σε συνδυασμό με τη μοναδική εμπειρία racing. Παρουσιάζοντας περισσότερα από 200 οχήματα διαθέσιμα στο launch, το trailer ζωντανεύει την ελευθερία και τη διασκέδαση, τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του “Forza Horizon 2”:

http://youtu.be/YQFiWpp5Y5w

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.