Η Microsoft φαίνεται πως θέλει να αφήσει πίσω τα χρονοβόρα format για αυτό το λόγο εισάγει μια νέα δυνατότητα στα Windows. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη Canary έκδοση των Windows 11, υπάρχει μια νέα επιλογής που φέρει τον τίτλο Fix problems using Windows Update εντός του μενού ανάκτησης των Windows.

Στην ουσία πρόκειται για μια soft επανεγκατάσταση των Windows χωρίς να αγγίζεις προγράμματα και αρχεία που έχεις στο ήδη υπάρχον σύστημα. Το εν λόγω εργαλείο συγκεκριμένα, εγκαθιστά  μια repair έκδοση των Windows 11 και στη συνέχεια θα επαναφέρει τις default ρυθμίσεις χωρίς να πειράξεi προγράμματα και αρχεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή προορίζεται για πιο απλά προβλήματα, ωστόσο δίνει μια αξιόλογη εναλλακτική στα χρονοβόρα formats των Windows. Μένει να φανεί πότε και αν θα κυκλοφορήσει και σε πιο σταθερές εκδόσεις των Windows.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.