Ο Google Assistant βοηθάει να κάνουμε πολλά πράγματα. Εγώ στο σπίτι έχω Google Home Minis και Nest Hub Max, και κάνω ότι θέλω, σε όποιο δωμάτιο και να είμαι. Ένα πράμα δεν μπορώ να κάνω χωρίς να κουνήσω το χέρι μου, να πληρώσω για αγορές.

Κοίτα να δεις που η Google αποφάσισε να με κάνει να μην ξανά κουνηθώ από τον καναπέ 😋 Βρήκανε λέει μία ρύθμιση που χρησιμοποιεί το Voice Match για να επιβεβαιώνει ο Google Assistant την ταυτότητα του χρήστη όταν πραγματοποιεί πληρωμές. Καταλαβαίνετε το πρόβλημα. Θα παραγγέλνω με φωνητικές εντολές και απλά θα κάνει check τη φωνή μου για να σιγουρευτεί ότι είμαι εγώ. Δάχτυλο δεν θα κουνάω.

Όπως λέει και το Android Police, αν πας στο “Google app > More > Settings > Google Assistant > You > Payments”, η ρύθμιση υπάρχει, αλλά δεν φαίνεται να κάνει τίποτα. Τρέχω την έκδοση 11.10.10.21 και την ενεργοποίησα να κάνω τα πειράματα μου, αλλά δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Αν εντοπίσω κάτι νεότερο θα ενημερώσω. Μέχρι τότε, ένα ξέρουμε, κάποια στιγμή όταν πάμε να πληρώσουμε ο Google Assistant θα επιβεβαιώνει το ποιοι είμαστε με το Voice Match.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.