Η Samsung πραγματοποίησε μία σύσκεψη στην οποία παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία του τρίτου τριμήνου και τα σχέδια της για το 2021. Το σημαντικότερο σημείο της αναφορά της ήταν ότι θα επεκτείνει τον κατάλογο των foldable smartphones.

Σύμφωνα με το TheElec, η Samsung είχε τα υψηλότερα λειτουργικά κέρδη των τελευταίων δύο ετών, με τις πωλήσεις να φτάνουν τα υψηλότερα επίπεδα που έχει δει η εταιρεία σε ένα τρίμηνο. Από τα 12,35 τρισεκατομμύρια won, τα 4,45 τρισεκατομμύρια won προέρχονται από την επιχείρηση των smartphones που παρουσίασε αύξηση 1,54 τρισεκατομμύρια won σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2019. Η εταιρεία λέει ότι σε όλο αυτό βοήθησε η σωστή διαχείριση των εξόδων και το marketing.

Η πιο σημαντική δήλωση της Samsung ήταν ότι σχεδιάζει να επεκτείνει τον κατάλογο των foldable smartphones της, με στόχο να προσφέρει ακόμα πιο οικονομικά αναδιπλούμενα τηλέφωνα. Μπορεί τα foldable να μην κάνουν τόσο καλές πωλήσεις, αλλά κάθε τρίμηνο παρουσιάζουν σταθερή άνοδο. Η κυκλοφορία οικονομικότερων μοντέλων θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή την αγορά.

Επίσης, η Samsung είπε ότι οι καταναλωτές δεν αγόραζαν smartphones κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας και αυτό βοήθησε στην άνοδο των πωλήσεων το τρίτο τρίμηνο του 2020, διότι απλά επένδυσαν περισσότερο στην αγορά νέων τηλεφώνων, και άλλων συσκευών. Από την άλλη, βοηθάει πολύ το γεγονός ότι πολλοί δουλεύουν πλέον από το σπίτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.