Η Nova ξεκίνησε να προωθεί πιο έντονα στην ιστοσελίδα της τα νέα φοιτητικά προγράμματα σταθερής και internet που προσφέρουν απεριόριστο internet με ταχύτητες 50 Mbps και 100 Mbps. Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο των 50Mbps έχει κόστος 20 ευρώ, ενώ εκείνο των 100Mbps ανεβαίνει στα 23 ευρώ και φυσικά περιλαμβάνουν δωρεάν εξοπλισμό.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν περιλαμβάνουν καθόλου κλήσεις προς σταθερά ή κινητά στην Ελλάδα, αντίθετα αυτές έχουν χρονοχρέωση στα εν λόγω συμβόλαια. Μάλιστα δίνεται δωρεάν ο πρώτος μήνας.

Οι προσφορές ισχύουν μόνο για νέες ενεργοποιήσεις με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

Τα προγράμματα Internet 50 και Internet 100 παρέχουν ταχύτητες έως 50Mbps και έως 100Mbps αντίστοιχα, μέσω FTTC τεχνολογίας όπου είναι τεχνικά εφικτό.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & Internet 5%. Ο δωρεάν μήνας αφορά στο πάγιο του 1ου μήνα της βασικής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.