Μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για μερικούς από εσάς να έχετε την ευκολία της γρήγορης πρόσβασης σε όλους τους διαφορετικούς volume sliders που το Android προσφέρει την ίδια χρονική στιγμή. Το stock Android προσπαθεί να συνδυάσει αρμονικά και τα δυο πράγματα αλλά απαιτεί να πατήσεις ένα βέλος προς τα κάτω, μόλις πιέσεις ένα volume button και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι αρκετά γρήγορο. Ο  Adam Myczkowski του XDA Developers δημιούργησε μια εφαρμογή που αποκαλείται “Floating Volume”.

Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την συγκεκριμένη εφαρμογή στην Android συσκευή μας. Να σημειωθεί ότι για να την κατεβάσεις, θα πρέπει να έχεις Lollipop και άνω. Μόλις πατήσεις το Start floating Service εμφανίζεται ένα floating εικονίδιο μουσικής. Αν πατήσεις σε αυτό μπορείς να αλλάξεις τα επίπεδα του ήχου πανεύκολα. Χωρίς να χρειάζεται να βγεις από εφαρμογές. Χωρίς να διακόψεις το βίντεο που βλέπεις στο Youtube. Να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε beta, αλλά λειτουργεί άψογα.

Επειδή το XDA απαιτεί λογαριασμό για να την κατεβάσεις, την ανεβάσαμε εμείς στο Pcloud.com για λoγους ευκολίας. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Pcloud Download

Το θέμα της εφαρμογής αλλά και νεότερες εκδόσεις όταν κυκλοφορήσουν, μπορείς να τα βρεις στο XDAdevelopers.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.