Μια εταιρεία η οποία είναι γνωστή ως Rouyu Technology, παρουσίασε σήμερα το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προέβη στην επίσημη παρουσίαση μιας αναδιπλούμενης συσκευής η οποία αποκαλείται FlexPai και προσφέρει μια οθόνη των 7.8 ιντσών με πάχος μόλις 7.6 mm. Η συσκευή εξοπλίζεται με σύστημα διπλού φακού των 16MP και 20MP και μπορεί να φορτίσει την μπαταρία του στη πλήρη χωρητικότητα σε μόλις 60 λεπτά.

Πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 855 (γνωστό και ως 8150). Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο chip εκ μέρους της Qualcomm δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επισήμως. Το βίντεο που έχουμε συμπεριλάβει παρακάτω δείχνει στην ουσία ένα tablet το οποίο μπορεί να αναδιπλωθεί. Ναι, αυτό που βλέπετε, μοιάζει περισσότερο με ένα foldable tablet παρά με ένα foldable τηλέφωνο. Όταν η συσκευή αναδιπλώνεται, οι υποψήφιοι αγοραστές του θα βλέπουν διαφορετικό περιεχόμενο σε κάθε οθόνη.

Το FlexPai θα ξεκινήσει να πωλείται από αύριο για έναν περιορισμένο αριθμό συσκευών με τιμή η οποία αγγίζει τα $1291 για το μοντέλο με τα 6GB/128GB. Διαθέσιμη θα είναι και μια έκδοση με 8GB/256GB στα $1434 και μια με 8GB/512GB στα $1864.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.