Το Firefox Relay είναι η επίσημη υπηρεσία της Mozilla, με την οποία μπορείς να δημιουργήσεις email aliases, διευθύνσεις email δηλαδή τις οποίες μπορείς να βάλεις σε διάφορες online υπηρεσίες οι οποίες δεν θέλεις να έχουν το δικό σου email. Τα email που στέλνονται, στις εν λόγω email διευθύνσεις, μπορούν να γίνουν forward στο πραγματικό σου email. Με λίγα λόγια, αυξημένη ασφάλεια, χωρίς να φοβάσαι να δώσεις το πραγματικό σου email.

Η υπηρεσία του Firefox Relay είναι δωρεάν και μόλις πριν από λίγες ημέρες, εισήγαγαν και ένα επί πληρωμή πακέτο, στη τιμή του 1 ευρώ μόλις, το οποίο σου δίνει πρόσβαση σε πολλές περισσότερες email διευθύνσεις. Όταν εγγραφείς στο επί πληρωμή πακέτο, θα μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου subdomail (yourdomain.mozmail.com)  και θα μπορείς να δημιουργήσεις απεριόριστα email aliases. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία και στον Chrome χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η Mozilla αναφέρει ότι επέλεξε να εισάγει το επί πληρωμή πακέτο, επειδή πολλοί beta testers ήθελαν πάνω από 5 email aliases που έδινε το free πακέτο, με το κόστος για περιορισμένο χρονικό διάστημα να αγγίζει μόλις το 1 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.