Τι είναι το Flex πρόγραμμα;

Το Flex πρόγραμμά είναι απόλυτα ευέλικτο, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο χρονικό όριο για το οποίο ισχύει το πρόγραμμα. Πληρώνεις κάθε μήνα ένα σταθερό μίσθωμα μέχρι να αποφασίσεις να σταματήσεις.

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να διακόψεις το πρόγραμμα και να επιστρέψεις το προϊόν ή να το αναβαθμίσεις σε επόμενο μοντέλο.

Τι θα συμβεί αν διακόψω το Flex πρόγραμμα νωρίτερα;

Τίποτα! Το Flex πρόγραμμά είναι απόλυτα ευέλικτο, που σημαίνει ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να επιστρέψεις το προϊόν ή να το αναβαθμίσεις.

Αν επιστρέψεις τη συσκευή πριν από 12 μήνες από τότε που την παρέλαβες, δεν λαμβάνεις πίσω την εγγύηση που έχεις καταβάλει με την έναρξη του προγράμματος.

To προϊόν γίνεται δικό μου μετά από κάποιο διάστημα;

Εάν διατηρήσεις το leasing σου για 24 μήνες, τότε η συσκευή σου ανήκει, πληρώνοντας ένα ακόμη μηνιαίο μίσθωμα για να την αποκτήσεις.

Samsung Galaxy S23: Έρχονται στα Public με… αερόστατο!

Σε περίπτωση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί η επιστρέψιμη εγγύηση για κάποια επισκευή, τη λαμβάνουμε υπόψη ώστε η συσκευή να γίνει δική σου σε 22 μήνες!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.