Τα smartphones έχουν γίνει κυριοελεκτικά κάτι περισσότερο από μια συσκευή επικοινωνίας, διαθέτουν πλήθος εργαλείων να μας βοηθήσουν σε κάθε έκφανση. Μια από τις τελευταίες τεχνολογίες που είναι πλέον διαθέσιμη στα smartphones αφορά τη λειτουργία του βοηθού φωνητικής αναζήτησης.

find my car google

Συγκεκριμένα, λέγοντας ο χρήστης τη Φράση Hey Google ή Hey Siri και I have parked here, η Google θα θυμάται την τοποθεσία που έχουμε παρκάρει. Συγκεκριμένα παρέχονται δυο επιλογές:

Η πρώτη επιλογή είναι να παρκάρει το αυτοκίνητό του και έπειτα να ενεργοποιήσει τον βοηθό και να αναφέρει τις φράσεις προηγουμένως. Μπορεί επίσης να αναφέρει την ακριβή θέση που έχει σταθμεύσει, αν βρίσκεται σε κλειστό πάρκινγκ, ενώ για να αξιοποιήσει το χαρακτηριστικό θα πρέπει να έχει ενεργοποιήσει την λειτουργία Τοποθεσία.

Για να δεις που έχεις παρκάρει απλά λές στη ψηφιακή βοηθό Show me where I parked.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.