Η Samsung χρησιμοποίησε για τελευταία φορά το Galaxy R branding πίσω στο 2011, με ένα smartphone που λειτουργούσε σαν μια πιο φθηνή εκδοχή του Galaxy S2. Πηγές τονίζουν ότι η συγκεκριμένη εμπορική ονομασία θα χρησιμοποιηθεί σε μια νέα επερχόμενη συσκευή.

Η αλήθεια είναι ότι το Galaxy R του 2011 γνώρισε την προσμονή του κόσμου για αυτό, αλλά εξαιτίας ορισμένων προβλημάτων με το hardware η Samsung τελικά αποφάσισε την διακοπή της παραγωγής του.

Σε αντίθεση με το αρχικό μοντέλο, η επερχόμενη συσκευή λέγεται ότι θα προορίζεται για την low end αγορά, ωστόσο η Samsung θα την εξοπλίσει με ψηλή Infinity Display σε μια προσπάθεια να επαναφέρει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗphonearena.com
Προηγούμενο άρθροΓιατί δεν εμπιστευόμαστε ποτέ έναν υπολογιστή
Επόμενο άρθροXiaomi: Ραντεβού στη Ν. Υόρκη – “Το μεγαλύτερο party μέχρι σήμερα”, υπόσχεται
Baladis Georgios K
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.